인삼을 첨가한
카레닭발떡국을 생전 처음으로 요리 시도해 보았어요.^^
인삼향기가 코속으로 빨려 들어가니 입맛 위에 입맛이 더해져서 우리말로 뭐라고 표현 해야 좋을지 깊은 고민에 빠지고 말았어요.^^
2024.1.29.(월)
ginseng-infused
I tried cooking curry chicken feet rice cake soup for the first time in my life.^^
As the scent of ginseng was sucked into my nose, my taste added to my taste, and I fell into deep thought about how to express it in Korean.^^
January 29, 2024 (Monday)
高麗人参を添加した
カレータッパルトッククを生まれて初めて料理を試してみました。^^
高麗人参の香りが鼻の中に吸い込まれると、口の上に食欲が加わり、韓国語で何と表現すればいいのか深い悩みに陥ってしまいました。^^
2024年1月29日(月)
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