★ 일상 라이프/건강식단

콜라겐국밥(제83호)

자연산 2025. 3. 17. 05:05
728x90

닭발은 살이 없다

살은 나한테있다.^^

닭발을 푹 끓여
콜라겐 성분이 듬뿍 녹아 있는 닭발국물을 식자재로 이용하여 "콜라겐국밥(제83호)"을 끓여 보도록 하겠습니다.

* 사용된 식자재로는 닭발, 6년근 인삼, 생강술, 분쇄한 마늘, 대파, 고추가루, 카레, 소금, 물입니다.^^

콜라겐국밥의 맛은 식감이 매우 부드럽고 관절건강에도 좋고 피부에도 윤기가 흐르고 영양가도 높고 맛도 끝내줍니다.^^ 2025.3.16.(일) 저녁

Chicken feet have no flesh
The flesh is with me. ^^

Boil chicken feet
I will make "Collagen Soup Rice (No. 83)" using chicken feet soup with a lot of collagen ingredients as a food ingredient.

* The ingredients used are chicken feet, 6-year-old ginseng, ginger liquor, crushed garlic, green onion, red pepper powder, curry, salt, and water. ^^

The taste of collagen rice soup is very soft and good for joint health, nutritious, and delicious. ^^ Evening on March 16, 2025 (Sun)

鶏の足は肉がない
肉は私にある.^^

鶏の足をじっくり煮て
コラーゲン成分がたっぷりと溶け込んでいる鶏モミジスープを食材に利用して「コラーゲンクッパ(第83号)」を作ってみます。

* 使用された食材としては鶏の足、6年根の高麗人参、生姜酒、粉砕したニンニク、長ネギ、唐辛子粉、カレー、塩、水です。^^

コラーゲンクッパの味は食感がとても柔らかく、関節の健康にも良く、栄養価も高く、味も最高です。^^ 2025.3.16.(日) 夕方

728x90
반응형